Şenol Akdag 3 Şubatta İstanbulda Sahne Alacak

1996-2005 yılları arasında Grup Munzur ile çalışan   Şenol Akdağ, uzun süredir  sanatsal çalışmalarını bireysel olarak yürütüyor. 2015 yılında Payiz adlı albümünü çıkarak Akdağ, 2021 yılında da  “Bêvengîya Astaru -Yıldızların Sesizliği” albümünü çıkarmıştı.

‘HASRETİ, SEVGİYİ, TÜRKÜLERİ PAYLAŞALIM’

Cemil Candaş’taki dinletiye çağrı yapan Akdağ, “Dostlarım, sanatın, sanat emekçilerinin ötekileştirildiği, yok sayıldığı bir süreçte bizi yalnız bırakmayıp her daim varlığınızı hissettirmeniz önemli. Bu biz sanat emekçilerini desteklediği gibi onure de ediyor. Hasretimizi, güzelliklerimizi, dostluklarımızı, tarihimizi, dertlerimizi ve sevgimizi paylaşmak için siz değerli dostlarımla 3 Şubat’ta Şişli Cemil Candaş Kültür Merkezi’nde vereceğim konserde buluşmayı umut ediyorum” dedi.

Ülkenin karanlık, zorlu günlerden geçtiğini vurgulayan Akdağ, “Bir saz kadar mutlu ve hüzünlü başlıyoruz günlere. Ve bir türkü kadar sıcak. Yan yana olmaktan, dayanışmaktan, birbirimizin sesine ses vermekten başka çıkar yolu yok” ifadeleriyle konsere çağrı yaptı.